Υλικά
- 1 φλ. ρεβίθια (μουλιασμένα αποβραδίς)
- 1 φλ. θρυμματισμένος ντάκος Κρητών Άρτος
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 1/2 κ.γ. κόλιανδρο
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- Αλάτι & πιπέρι
- Για τη σος γιαουρτιού:
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. λεμόνι
- 1/2 σκελίδα σκόρδο (τριμμένη)
- Φύλλα δυόσμου ή άνηθου (προαιρετικά)