Υλικά
- 4 Κριθαρένια Παξιμάδια Π.Γ.Ε
- 4 φρέσκα αβγά
- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο για το τηγάνισμα των αβγών
- 4 κ.σ. πελτέ τομάτας
- 4 κ.σ. γραβιέρα τριμμένη στον τρίφτη
- 1 κ.γ. ρίγανη
- Αλάτι, πιπέρι
Ραντίζετε τα παξιμάδια με λίγο νερό. Τα περιχύνετε με 1 κουταλιά ελαιόλαδο το κάθε ένα. Ανακατεύετε τον πελτέ με λίγο αλάτι και ρίγανη. Αλείφετε τα παξιμάδια με το μίγμα του πελτέ. Τηγανίζετε τα αβγά στο υπόλοιπο λάδι. Βάζετε από 1 αβγό πάνω σε κάθε παξιμάδι. Αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε κάθε παξιμάδι με μια κουταλιά τριμμένη γραβιέρα.