Υλικά
- 4 κριθαροκουλούρες Π.Γ.Ε. Κρητών Άρτος
- 2 ντομάτες ώριμες, τριμμένες
- 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε λωρίδες
- 1 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε λωρίδες
- 1 κολοκύθι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 μικρή μελιτζάνα, κομμένη σε κύβους
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 100 γρ. φέτα ή ξινομυζήθρα, θρυμματισμένη
- 50 ml ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. ρίγανη
- ½ κ.γ. θυμάρι
- Αλάτι & πιπέρι