Υλικά
Για τη βάση:
- 200 γρ. ντακάκια με κριθάρι ολικής άλεσης
- 80 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 1 κ.σ. ρίγανη ή θυμάρι (προαιρετικά)
Για τη γέμιση:
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 150 γρ. φέτα
- 100 γρ. ανθότυρο ή κατίκι
- 2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Πιπέρι, λίγη ρίγανη ή φρέσκα μυρωδικά
- Προαιρετικά: ντοματίνια κομμένα, Ελιές, Αγγουράκι, Φρέσκια ρίγανη
- Ελαιόλαδο