Υλικά
- Για τη βάση:
- 2 μεγάλα κριθαροκούλουρα Κρητών Άρτων
- Λίγο νερό για το βρέξιμο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη γέμιση:
- 150 γρ. κοτόπουλο στήθος βρασμένο και ψιλοκομμένο
- 1 /2 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
- 1 /2 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
- 1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι ,πιπέρι
- 1 /2 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- Για τη σάλτσα γιαουρτιού:
- 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1/2 κ.γ. Σκόνη σκόρδο
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι