Υλικά
- 1 φλιτζάνι μπουκιές με χαρούπι, χαρουπόμελο & θυμαρίσιο μέλι Κρητών Άρτος (τριμμένες σε πολύ ψιλά ψίχουλα)
- ½ φλ. σιμιγδάλι ψιλό
- ½ φλ. μέλι
- ½ φλ. ζάχαρη καστανή ή κρυσταλλική
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- 2 ½ φλ. νερό
- ½ φλ. ξηροί καρποί (καρύδια, αμύγδαλα ή φουντούκια, τριμμένα)
- 40γρ. σταφίδες
- ½ κ.γ κανέλα
- ½ κ.γ γαρύφαλλο (προαιρετικά)
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι