Υλικά
- 2 μεγάλες κριθαροκουλούρες Κρητών Άρτος
- 1 φλιτζάνι πράσινα λαχανικά (μαρούλι, βαλεριάνα, ρόκα)
- 10–12 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 100 γρ. ξινομυζήθρα Χανίων ή φέτα θρυμματισμένη
- 1/2 αγγούρι, σε λεπτές φέτες
- 1 χούφτα καρύδια ή ηλιόσπορους (προαιρετικά)
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
- 1 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι
- 1/2 κ.γ. μέλι
- Ρίγανη ή φρέσκος δυόσμος
- Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι