Υλικά
- 1 φλ. ντάκος θρυµµατισµένος (όχι πολύ λεπτός)
- 2 κ.σ. ταχίνι- 2 κ.σ. χαρουπόµελο (ή µέλι αν δεν έχεις)
- 1/3 φλ. καρύδια ή φουντούκια
- 1/3 φλ. σταφίδες ή αποξηραµένα βερίκοκα (ψιλοκοµµένα)
- Ξύσµα πορτοκαλιού (προαιρετικά)
- 1 πρέζα κανέλα
Βάλε όλα τα υλικά σε µπολ και ανακάτεψε µε κουτάλι ή χέρια µέχρι να δέσει. Αν είναι πολύ στεγνό, πρόσθεσε λίγο ακόµα χαρουπόµελο.
Πλάσε σε µπαλάκια και τοποθέτησε σε ταψάκι µε λαδόκολλα.
Βάλε τα στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξουν.
Φύλαξε σε τάπερ έως 5 ηµέρες.