Υλικά
- 5 φέτες καρπούζι
- 6-7 φράουλες
- 200 γρ. ανθότυρο
- 150γρ. αφράτα ντακάκια καλαμποκιού Παξιμαδοκλέφτρα ΚΡΗΤώΝ ΑΡΤΟΣ
- 1 κ.σ μέλι
- 2 κ.γ λεμόνι
- 1 κ.γ βαλσάμικο
- λίγο αλάτι
Σε μία πιατέλα απλώνουμε τις φέτες καρπούζι σε μέτρια κομμάτια. Κόβουμε τις φράουλες στη μέση και τις βάζουμε μαζί με το καρπούζι. Προσθέτουμε το ανθότυρο σε κυβάκια και τα αφράτα ντακάκια σπασμένα σε κομμάτια.
Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε το μέλι, το λεμόνι και το βαλσάμικο, ανακατεύουμε και το περιχύνουμε στη φρουτοσαλάτα. Προαιρετικά μπορούμε να διακοσμήσουμε με φύλλα φρέσκου δυόσμου και σερβίρουμε.