Υλικά
- 2 κριθαροκουλούρες ΚΡΗΤώΝ ΑΡΤΟΣ
- 250γρ. ντοματίνια
- 200γρ. ανθότυρο
- 1/5 κ.γ. ζάχαρη
- ελαιόλαδο
- ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
Για τα ντοματίνια:
Σε ένα ζεστό τηγάνι ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα ντοματίνια. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά. Έπειτα, προσθέτουμε τη ρίγανη και ανακατεύουμε.
Σε ένα πιάτο τοποθετούμε μία ελαφρώς βρεγμένη κριθαροκουλούρα. Σπάμε το ανθότυρο από πάνω με τα χέρια και προσθέτουμε τα καραμελωμένα ντοματίνια. Γαρνίρουμε με έξτρα ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και φύλλα ρόκας.